Resultat från vår tävling på Elmia...

Detta året beslöt vi oss för att ha med en klassiker i vår monter " gissa vikten" . I ärlighetens namn så var vi lite skeptiska frön början, MEN vilket genomslag!!!
Nästan alla som besökte oss i montern ville vinna biobiljetter till sig och sin kära. Gissningarna var både höga som låga, men de som låg närmast på den faktiska vikten 2256 kg var följande:

    differens  
1. Fredrik Gregersson Uddeholm Svenska AB 2302 kg 46 kg
2. Conny Öhman Roplan AB 2347 kg 91 kg
3. Andreas Johansson Uddeholm Svenska AB 2350 kg 94 kg
4. Kent Johansson KPAB 2118 kg 138 kg
5. Erik Aludden Magnetic Components Sweden AB 2400 kg 144 kg
6. Tommy Petersson Stena Stål Nybro 2420 kg 164 kg
7. Peter Dorfmann Metallservice 2052 kg 204 kg
8. Roine Andrén Bågenfelt & Hellström 2470 kg 214 kg
9. Marjo Jonker 2514 kg 258 kg
10. Magnus Jörtsjö Stena Stål Västerås 1985 kg 271 kg

Grattis till er, ni har vunnit vardera 2 biobiljetter!

Till er alla andra som försökte, men inte nådde ända fram, önskar vi bättre lycka nästa år!
Som vanligt kommer vi att finnas på Elmia för att möta gamla som nya kunder!


Novacciai S.p.A. ställer ut på Elmia-mässan tillsammans med Skandistål AB.

Även i år deltar Novacciai S.p.A. tillsammans med oss på Elmia. Den årliga sammankomsten på Elmia har blivit en trevlig och uppskattad tradition såväl bland leverantörer som kunder.
Det är ett mycket bra tillfälle att träffa våra nordiska kunder, säger Mauro Rosti på Novacciai S.p.A.

Novacciai S.p.A ingår numera i Gruppo Rodacciai, en av Italiens främsta kallbearbetare av rundstång. Med förvärvningen av Novacciai S.p.A. utökas dimensionsområdet till Ø 200 mm.
De mest frekventa stålsorterna i skalsvarvat utförande är legerat konstruktionsstål som 34CrNiMo6 QT, 42CrMo4 QT, 25CrMo4 QT. I slipat utförande dominerar 20MnV6 samt C45.

Vi hälsar gamla, såväl nya kunder, varmt välkomna till vår monter!


Rosenberger GmbH ställer ut i Skandiståls monter under Elmia-mässan
Plåtleverantören Rosenberger GmbH ställer ut i Skandiståls monter, för 3:e året i rad, vilket gläder oss oerhört.  

Rosenberger är en av Europas största leverantör utav gasskurna ämnen i såväl olegerat som legerat utförande. De kan bearbeta t o m 1400 mm i tjocklek samt maxvikt utav 45 ton.
Förutom gasskuren plåt är även motvikter en stor produkt för Rosenberger GmbH.

Vill ni träffa Klaus Ramjoué eller Janine Gorzny från Rosenberger GmbH för diskussioner om pågående eller framtida projekt är ni välkomna att slå oss en signal för en bokning utav möte.


- Trots allt elände som pågår i världen förändras vissa saker inte……

Vi kommer traditionsenligt att finnas på Elmia-mässan, som går av stapeln den 10 november i år. Även om det är lång tid tills dess och den fantastiska sommaren skall hinnas avnjutas så vill vi redan nu påminna dig om detta event. Dessutom fyller Skandistål 10 år och detta jubileum kommer vi på ett eller annat sätt att fira på mässan tillsammans med våra kunder och leverantörer. Därför är det vår förhoppning att vi kommer få träffa dig där för ett trevligt umgänge och en givande diskussion om våra fortsatta affärer.


- Sommaröppet

Under sommarmånaderna kommer ett antal verk att hållas stängda för reparationer, neddragningar, osv, men inte vi! Vi håller i vanlig ordning öppet alla månaderna. Är det något som ni inte har på lager eller kan levereras kolla med oss!


- 10 års jubileum

På dagen är det nu 10 år sedan Skandistål grundades. Vi vill tacka alla våra trogna kunder och leverantörer för 10 fantastiskt roliga år och hoppas på minst 10 likadana till! Det är ert förtroende som drivit och utvecklat oss till vad vi är idag. Vi kommer att uppmärksamma detta år under Elmia-mässan i november, väl mött där!